bouwt waterdichte oplossingen   

Brands

Brands

Partner van:

Cisco
Dell
Eset Nod32
Gumbo software
HP

IBM
Lenovo
Mapping Sa
Microsoft
Precisely 
Veeam
Veritas
VM-Ware

Uitgelicht:

Quick EDD High Availability

Quick EDD HA:  
High Availability software
For IBM Power i  

Storage

Storage oplossingen: IBM Flash System
Er is nog altijd een stijgende lijn in de vraag naar opslagcapaciteit voor data. Deze trend kunnen wij invullen met de producten uit het IBM en Lenovo Storage portfolio. Het opslaan van de data in een SAN of als NAS zijn oplossingen om uw data centraal op 1 plek te beheren. Hierbij is een diversiteit aan mogelijkheden die u in staat stellen uw datastromen te beheren.

Wilt u “bare metal” performance? Dan raden wij u de IBM Flash System  aan: geen poespas maar snelheid. De Flash system komt met intelligente technologische snufjes zoals Easy Tier, Flash Copy functionaliteit en mirroring.

IBM Storwize Easy Tier: Vaak is de snelheid van een systeem een bottleneck. Dit ligt dan vaak aan de zoek-tijd en doorvoerlimiet van de harde schijven. Een veel toegepaste oplossing hiervoor is om zoveel mogelijk disken in te zetten omdat meer disk armen snellere zoekresultaten opleveren en omdat er dan meer bandbreedte benut wordt. Met de Easy Tier functie in de Storwize kunt u zich de aanschaf van een hoop harde schijven besparen. Door gebruik te maken van Solid State Drives in combinatie met een pool SAS drives creëert de Storwize voor u één geautomatiseerde storage pool waarbij de meeste geraadpleegde data altijd op de snelste schijven komt te staan. Omdat de doorvoersnelheid van een SSD vele malen sneller is dan die van een mechanische disk kunt u zich voorstellen dat dit voordelen met zich mee brengt: U heeft immers minder schijven nodig en u heeft een sneller resultaat. Uiteraard kan de Storwize door middel van de meest geavanceerde technologie geconnecteerd worden.

Softwarebevers is IBM /Lenovo Business Partner en leverancier / reseller van het IBM/ Lenovo Storage portfolio. Wij leveren hierbij diensten zoals installatie en implementatie services en u kunt bij ons terecht voor het operationele beheer van uw Storage omgeving.